Tattoo Oversigt

Hos Tattoo-Priser.dk samler vi på viden om tatovører. Denne viden bruger vi til at lave nemme oversigter over tattoosaloner overalt i de danske byer.

På denne side kan du se en oversigt over byer. Tryk på din by og se oversigten over tatovører. Sådan kan du nemt danne dig et overblik, og selv vælge den tattoo artist som skal lave din næste tatovering!

Vi arbejder hele tiden på at udvide vores oversigt over tatovører. Der vil derfor være nogle som ikke er repræsenteret i vores oversigter. Kender du en tatovør eller en tattoosalon, som du føler bør inkluderes, så vil vi meget gerne høre om tatovøren fra dig. Skriv til os, og så opdaterer vi vores oversigt så vi kan danne det perfekte overblik for alle der leder efter artisten der skal lave den næste tattoo.

Hos tattoo-priser.dk samler vi hver måned tilbud på tatoveringer fra tatovører i hele Danmark. Tilmeld dig i dag og modtag tilbud på dine næste tatovering!

Er du i tvivl om reglerne og lovgivningen omkring tatoveringer? Vi har samlet de vigtigste ting som du burde vide om tatoveringsloven – læs det hele her.