Tattoo Odense

Her er en oversigt over tatovører i Odense. På hver linje er der mulighed for at se deres anmeldelser, logo, tatovørens placering og et link til tatovørens kontaktside. Dermed kan du hurtigt danne dig et overblik over tattoo steder i Odense – og samtidig kan du kontakte tatovørne med det samme.

Her er en oversigt over tatovører i Odense. Oversigten viser tatovørens navn og anmeldelse. Ved at klikke på navnet kan du se yderligere detajler om anmeldelsen, og tatovørens placering. Her har du også mulighed for at komme ind på tatovørens kontaktside.

Mangler der en tatovør på listen? Skriv til os på vores kontaktside.

Sådan får du en god tattoo i Odense

En af de første ting, du kan gøre, når du begynder din søgning, er at bruge en online ressource som InkLocations. Dette søger enten dit lokale område eller et område efter eget valg og leverer resultater til tatoveringssaloner og kunstnere.

Når du har gjort dette, vil du have indsnævret din søgning lidt. Dernæst tager hensyn til følgende faktorer for at hjælpe dig med at finde den kunstner eller salon, der passer til dig.

Hvad siger tidligere kunder?

Det første vi råder dig til at gøre er at spørge. Tal med venner eller familiemedlemmer, der har været inked. Eller bede dem om at spørge deres venner og familie også.

Få direkte rådgivning fra folk, du kender, er et godt sted at starte. Hvis de havde en god oplevelse med en bestemt kunstner, så har du intet at tabe ved at kontakte dem for mere information. Selvom du ikke finder en stor tatoverings kunstner på denne måde, er det stadig værd at spørge, da du måske bliver opmærksom på negative oplevelser og kunstnere at undgå.

At kigge op på en kunstner online kan også give dig god indsigt i tidligere erfaringer fra andre. Følg kunstneren du er interesseret i på Facebook og Instagram og læs kommentarer og anmeldelser. Besked folk, der allerede er blevet blækket af kunstneren og bede om deres mening.

Når det kommer til at se på online anmeldelser, vær forsigtig med alt, hvad du læser. Nogle anbefalinger på websteder som Google+ sider er ikke altid korrekte, og mange postes anonymt. Disse anmeldelser kan have forladt for at modvirke eventuelle negative kommentarer eller anmeldelser.

Arbejdsportefølje & billeder

Bed om at se nogle af en kunstners tidligere arbejde eller i det mindste følge dem på sociale medier. Mange kunstnere vil have Facebook- og Instagram-konti, hvor de sender deres seneste arbejde.

Der er et par vigtige ting at se efter, når man går gennem en kunstners portefølje eller ser på billeder af deres arbejde. Kontroller for stærke og faste linjer, der er glatte og ser ud som om de er lavet i et enkelt slag.

Se på farven og skyggen af ​​deres arbejde. Kontroller jævn og ensartet farvearbejde. En tatoveringsartiker med bedre færdigheder eller mere erfaring skal kunne demonstrere korrekte farvegradienter. Hvis de ikke kan blande farverne godt, kan deres færdighedsniveau mangle på andre områder også.

Endelig, når du ser gennem en kunstners arbejde, skal du tænke over, hvordan du føler. Får det dig til at føle dig begejstret for at se på deres tidligere tatoveringer? Vil du være glad for at få en tatovering fra deres portefølje på din krop?

Hvis du føler dig inspireret og spændt af deres arbejde, vil du føle dig mere komfortabel med at have dem tatovering dig. Jo mere selvsikker du er i deres evne, desto bedre er din erfaring med dem.

Bed en kunstner om at vise dig nogle billeder af deres tidligere arbejde. De fleste kunstnere vil have billeder af arbejdet afsluttet hos tidligere kunder. Hvis du er tilfreds med hvordan deres arbejde ser ud, når du er færdig, så er du mere tilbøjelig til at være tilfreds med deres arbejde på dig også.

Hygiejne

Hygiejnestandarden for kunstneren og studiet, de arbejder i, er en yderst vigtig overvejelse. Dårlig hygiejne mens du giver tatoveringer kan resultere i infektioner, blodforgiftning og hepatitis A. Det er virkelig ikke værd at gå på kompromis med hygiejnen for at sikre dit helbred og sikkerhed.

Det er vigtigt, at kunstneren bærer handsker, når de arbejder. Studiet skal være rent, med overflader regelmæssigt tørret ned efter hver klient. Enhver plast på stole eller senge bør også ændres efter hver klient også.

Kunstnerens bænk, blækkasse og sæde skal være rene og organiserede med masser af nye blækpotter, papirhåndklæder og blæk. Alle nåle, blæk og gryder skal være nye for hver klient, med nåle kommer til en steril pakke. Den nye nål skal åbnes foran dig for at bekræfte, at den er steril.

Hvis du er bekymret for kunstnerens eller studiets hygiejne, de arbejder i, skal du stå op og forlade. Føl dig ikke forpligtet til at blive, fordi du har lavet en aftale. Det er kunstnerens og studiets ansvar at altid opretholde optimal hygiejne.

Der er forskellige sundheds-, sikkerheds- og hygiejne kurser til rådighed for tatoverings kunstnere til at fuldføre. Hvis din valgte kunstner har hygiejneattester, er dette en klar indikation på, at de arbejder hårdt for at bevare deres standarder. Du er velkommen til at spørge studiet eller kunstneren, hvis de har hygiejne certificeringer.

Hvor ligger tatovøren?

Endelig overveje placeringen af ​​studiet, som din valgte kunstner arbejder i. Sørg for at studiet du vælger ligger i en rimelig afstand fra dit hjem. Især hvis du planlægger at få en større tatovering færdig, der kan tage flere sessioner at fuldføre.

Opsummering

At finde en tatoveringsartner, der opfylder alle ovenstående kriterier, er ikke altid let. Det er dog absolut værd at ekstra tid og kræfter. Tatoveringer er for livet, så det er vigtigt, at du ender med noget, du elsker. Ikke alene bør du være sikker på din tatoverings kunstneres evner, men du bør også være tilfreds med deres arbejdsområde og hygiejnestandarder.