Tattoo København

Her er en oversigt over tatovører i København. På tattoo København siden her kan du på hver linje se tatovører i københavns anmeldelser, logo, placering og bruge et link som sender dig ind til tatovørens kontaktside. Dermed kan du hurtigt danne dig et overblik over tattoo steder i København – og samtidig kan du kontakte tatovørne med det samme.

Her er en oversigt over tatovører i København. Oversigten viser tatovørens navn og anmeldelse. Ved at klikke på navnet kan du se yderligere detajler om anmeldelsen, og tatovørens placering. Her har du også mulighed for at komme ind på tatovørens kontaktside.

Mangler der en tatovør på listen? Skriv til os på vores kontaktside her.

IRON & INK blev stiftet i Vejle, tilbage i 2010, af stifter, og adm. Direktør Hawaro Juul Petersen. Siden da har IRON & INK udvidet med butikken i København, Aarhus og senest i Los Angeles, Californien.
IRON & INK er et stærkt team – en familie – af professionelle tatovører og tatoverings-entusiaster fra hele verden.

Betty Zoo Tattoo er lokaliseret i hjertet af København, hvor vi udelukkende består af kvindelige tatovører. Her har de stor fokus på femininitet, som man ofte ikke ser i tattoobranchen. Udover det værdsætter de personlig kontakt og en rolig atmosfære, så deres kunder føler sig komfortable. De udarbejder forskellige stilarter, særligt linework, minimalisme, fineline og blackwork.

Miks Tattoo er et velkendt tattoo studie i københavn. Tattoo shoppen har pt. 7 ansatte. Miks Tattoo har et koncept omkring, at hver fredag og lørdag fra 10:00-20:00 tager de ikke imod tidsbestillinger. Du kan derfor uden tidsbestilling få lavet din tatovering ved en af københavns mest respekterede tatovører.
historien omkring Tattoo startede Bjarne Mikkelsen i 1973 med at tatovere, han startede kort efter sin egen tattoo shop. Miks tattoo er gået i arv og Bjarne Mikkelsens søn, Bjørn, driver i dag Miks tattoo på vesterbro

Copenhagen Ink blev stiftet i år 2013. Hvis du tænker at Copenhagen Ink engang var en lille shop på dit lokale hjørne, er du ikke helt gal på den. Copenhagen Ink har engang være spredt på 4 mindre Tattoo Shops i københavn. Disse er i dag samlet under samme tag på sallingvej i vanløse. Copenhagen Tattoo Har pt 10 tatovører ansat, derudover tilbyder copenhagen ink også tatoveringsfjernelse.

Hvordan finder jeg en sikker tatovør i København?

Du har valgt at du skal have en tatovering. Du har valgt dit design, og nu skal du bestemme, hvor du skal tatoveres. Hvilken tatovør i København skal du vælge?

Det er ikke et spørgsmål du ikke alene om at have. Ifølge en ny meningsmåling er tatoveringer mere populære nu end nogensinde. Næsten 30% af danskerne har mindst 1 tatovering, og mange stopper sjældent der. Næsten 70% af de der har en tatovering får flere.

Men hvordan ved du, om din tattoo shop i København er sikker?

I Danmark er statslige og lokale myndigheder ansvarlige for at regulere tatoveringssaloner.

Er tatoveringer risikabel kunst?
Når du får en tatovering, bruger tatovøren en håndholdt maskine som indeholder en eller flere nåle. Maskinen markerer det øverste lag af din hud og indsætter små dråber blæk. Der benyttes ikke noget bedøvelsesmiddel, og det kan være smertefuldt. Læs om smerte ved tattoo her.

Tatoveringer kan gøre dig syg, hvis du har en allergisk reaktion på tatoveringsfarven, eller hvis tatovøren du har valgt ikke har en steril arbejdsplads. Du kan ende med en hudinfektion som Staphylococcus aureus (stafylokokker) eller en blodbåren sygdom, såsom stivkrampe, hepatitis B eller hepatitis C. Der er endda blevet rapporteret tilfælde af blødvævsinfektioner fra forurenet blæk. Så det er vigtigt at du vælger en tatovør, som overholder tatoveringsloven – for vedkommende vil også være påkrævet at opretholde en steril arbejdsplads.

Pas godt på dig selv
Så hvordan kan du være sikker på at undgå risici og finde en sikker tatovør? Der er et par regler, du bør følge, hvis du vil have en tatovering og vil have den lavet ordentligt. Aller første regel vi anbefaler: Lad vær med at udføre en tatovering på dig selv, og lad vær med at få en amatør eller en ven til at lave en på dig. Vi anbefaler at du altid vælger en professionel autoriseret tatovør! Find en tatovør som er en anerkendt kunstner med en licens.

Følg også disse trin for at finde en solid tattoo shop:

  • Brug kun en tatoveringsbutik, hvor alle medarbejdere er ordentligt uddannet.
  • Sørg for, at din tatovør bærer nye engangshandsker for at minimere risikoen for forurening. Og at han/hun smider dem ud imellem tatoveringer.
  • Kontroller at tatovøren bruger nåle fra lukkede beholdere, og at pigmentbakkerne er nye.
  • Sørg for at butikken har en steriliseringsmaskine og bruger den til at rense udstyr, der er for dyrt at smide væk.
  • Vær ikke bange for at spørge, hvordan medarbejderne i din tattoo shop i København, steriliserer bordplader, borde og stole. De bør bruge et blegemiddelbaseret desinfektionsmiddel. Hvis butikken ikke er ren, så skal du finde en anden tatovør et andet sted i byen. Blod kan forurene alle forskellige overflader.
  • Spørg hvor blækket kommer fra. Noget blæk kan indeholde metaller og opløsningsmidler, som er ulovlige.

Her er et af de vigtigste tips: Lad ikke alkohol styre din vurdering. Efter en bytur I København, kan det være fristende at få en tattoo i København. At få en tatovering er spændende, men det er også for evigt. Tænk grundigt over om du skal have en tatovering, for når du skal have den lavet, er det vigtigt at du sørger for at din sikkerhed er i gode hænder.

Hvordan vælger jeg den rigtige tatovering i København?

At vælge en tatovering kan være stressende, fordi det er en langsigtet investering; en tatovering er permanent. Så det kan være irriterende at tage den forkerte beslutning, da din beslutning både kan være smertefuld, kostbar og ubelejlig.

Der er mange faktorer du skal overveje, inden du træffer den endelige beslutning. Disse faktorer er bla. tatoveringens størrelse, farve, betydning, stil og kropsplacering. Samtidig betyder det rigtige design rigtigt meget, og det samme gør den tatovør du vælger som skal lave din tattoo.

Brug tid og fornuft til at finde al information omkring tatovør, design osv. Det er dét værd.

Om ikke andet har vi lavet et nogle trin til hvordan du kan vælge dit tatoveringsdesign og tips du skal overveje, inden du træffer din endelige beslutning.

Oplysningerne på denne side er præsenteret baseret på generel viden og erfaringer.

Gode Råd til valg af tattoo design:

Husk:

1. Du kan ændre ethvert design, som du vil basere din tatovering på. Du behøver ikke følge skabelonerne. Med andre ord er et personlig touch altid tilladt, og ofte meget givende.

2. Din tatovør i København er der til at tegne for dig, du skal ikke være bange for at bede om hjælp til at skabe et fedt unikt design. Registrerede tatovører er erfarne og har ofte mange gode inputs.

3. Kun din fantasi sætter grænser for designet!

4. Overvej hvordan din tatovering vil blive opfattet på tværs af dit lokalmiljø. Vil den fornærme nogen? Betyder dit tatovering noget, der er ondt for andre? Det kan være gavnligt at dobbelttjekke dette inden du får lavet din tatovering.

5. Hvis du vil have lavet asiatiske tegn så vælg dem klogt! Ikke kun kan din ide om, hvad et tegn kan betyde være helt forkert, der kan også være en dobbelt betydning eller et andet aspekt til det. Dobbelttjek at du ikke får en tatovering som betyder noget helt andet end det du troede!

6. Tænk på den slags tatovering eller design, du ville have fået 10 år siden, og spørg dig selv, om du vil have det nu. Hvis ikke, så tænk 10 år frem, hvis du har samme følelse, skal du måske revurdere hvilken slags tatovering du skal have.

7. Den absolut førende tatoveringstype, som folk ønsker fjernet eller overdækket (udover hjemmelavede tatoveringer) er navne! Medmindre navnet er af en afdød person eller dit barn, så være forsigtig med dette.

8. Din tatovering behøver ikke at have en dyb betydning. Vær ikke bange for at få en tegneseriefigur, hvis du virkelig elsker det!

Hvis du føler at du tøver af en eller anden grund, skal du måske tænke en ekstra gang over om det er nu du skal have din nye tattoo. Du vil altid have muligheden for at få den i fremtiden. Vi anbefaler at du ikke er forhastet når du får en tatovering.

Tattoo København - tatovør

Generelle tatoveringsrisici

* Selvfølgelig skal du vælge et design, du kan lide, så du ikke behøver at laserfjerne eller overdække din tatovering på et senere tidspunkt. Laserfjernelse af tatoveringer er meget dyrt, smertefuldt og tidskrævende. Hvis du vil have en tattoo cover-up, er det billigere – men sørg for at finde en tatovør, der specialiserer sig i det.

Husk: Vær ikke bange for at tage dig god tid til at vælge dit næste tatoveringsdesign. Jo mere tid du bruger før jo mindre vil du fortryde det senere.

* Da tatoveringer kan blive inficeret, skal du sørge for at være særlig opmærksom og lytte til, hvad tatovøren siger.

* Når du bliver ældre, kan tatoveringer tabe farve eller kvalitet, og det kan være en god ide at få et remake af dine tatoveringer, ofte efter 10-30 år. Solcreme og fugtighedscreme til huden kan hjælpe med at bevare kvaliteten af din tatovering.

Vær opmærksom på disse trin, inden du træffer din endelige beslutning:

1. Hvorfor skal du have en tatovering?

Spørg dig selv, hvorfor du vil have en tatovering i første omgang. Ønsker du at have noget, du elsker, markeret i din hud for evigt? Gør du det for en anden? Får du rabat? Tænk altid over hvorfor og hvorfor ikke.

2. Påvirkningen af tatoveringen:

Spørg dig selv om en tatovering vil påvirke dig på arbejdspladsen eller i andre sammenhænge. En tatovering er, i de fleste tilfælde, ikke værd at miste sit job på. Se også om der er regler mod tatoveringer i organisationer, du deltager i, såsom sportsklubber og/eller frivilligt arbejde.

3. Valg af design:

Sørg for, at designet har betydning for dig, og at det uundgåeligt er en afspejling af selvet. Designet skal således repræsentere noget, som du elsker, nyder eller er knyttet til. Det kan være til ære for en anden. Hvorfor er disse ting meningsfuldt for dig?

Tænk altid en ekstra gang over tatoveringer med tegn. Sørg for, at du kender og forstår betydningen af ​​tegnene, deres oprindelse osv. Hvis du vælger et citat, skal du sørge for, at det repræsenterer dig helt. Glem ikke at vælge den perfekte skrifttype (eller lav din egen). Skrifttyper skaber stemninger og følelser.
Se på andre tatoveringer og designs, der allerede eksisterer, men begræns ikke dig selv til det der allerede er derude. Tjek bøger, plakater, klistermærker og alt andet derude, ikke blot tattoo designs.

4. Tatoveringens placering på kroppen:

Placeringen af ​​din tatovering på din krop er meget vigtig. Vil du have det til at dukke op hver dag, eller vil du have det dækket det meste af tiden uanset årsag, om det er arbejde eller til daglig. Tænk på tøjet du har på dig, hvordan dit hår bæres og hvilke aktiviteter du deltager i, og hvordan de vil påvirke, hvor ofte din tatovering kommer til syne.
Du kan prøve at få en midlertidig tatovering så du kan prøve din tatovering an, inden du får den permanent.
Prøv at få en henna tatovering af dit ønskede design. Henna tatoveringer er nemlige midlertidige (de varer mindst en uge og op til en måned), og selvom du ikke vil kunne få farver og de helt præcise detaljer som din ønskede tattoo så kan du få en ide om, hvordan det føles at bære din tatovering. En slags trial.

.
5. Valg af farve:

Vil du have din tatovering i sort eller grå? Har du lyst til en tatovering i fuld farve? Farven kan også have stor betydning for dit design. Sort og grå er klassiske men nogle gange kan farver bringe mere ud af dit tatoveringsdesign.

Skal du have en ny tatovering i København?