Tattoo Inspiration

Find tattoo inspiration hos Tattoo-Priser.dk! Vi har samlet en masse inspiration fra pinterest, som du kan bruge som inspiration og motivation til din næste tatovering. Du kan samtidig gemme billedet til senere brug når du står og skal have lavet din næste tatovering

SE TATTOO INSPIRATIONS BILLEDER HER

Hvordan finder jeg min næste tattoo?

hele din krop kløer efter at få en tatovering, men du ved ikke, hvor du skal starte med hensyn hvilken tatovering det skal være. Bare rolig vi skal nok hjælpe dig! Ved at besvare disse spørgsmål kan være lige hvad du behøver for at blive inspireret.

Hvorfor vil du have en tatovering?
Typisk er kløen for at få blæk kommet fra et sted, så tag et kig på, hvad der foregår i dit liv, der måske kører din vilje til en tatovering. Er du keder dig, eller er der noget, du vil mindes eller ære med en tatovering? Milepælshændelser i livet er ofte et godt sted at starte brainstorming for nyt blæk.

Hvor vil du have en tatovering?

Nogle gange kan placeringen af en tatovering føre til ideer. Sørg for at tage hensyn til eventuelle synlighedsbegrænsninger, f.eks. Hvis du skal dække det for arbejde. Hvis du allerede har tatoveringer, vil måske din nyeste tilføjelse tilføjes dem eller supplere din eksisterende blæk på en eller anden måde. Også, tænk på, hvor stor du vil have tatoveringen.

Hvilken slags tatovering vil du have?

Kylie Jenner Veninde Tattoo

Nogle kender den slags tatovering de gerne vil have lavet (tribal, Oldschool, minimalistisk osv.) De mangler kun at finde ud af, hvordan den skal se ud. Brug internettet til at søge efter ideer og drage fuld fordel af gode inspirationssider som Google Image eller Pinterest for at se de tatoveringer andre har fået lavet. Hvis du finder noget, du kan lide, men vil give den dit eget præg, skal du udskrive det og gemme det til din aftale med en din tatovør. De kan tage et kig på dine billeder og derudfra helt sikkert hjælpe dig med at designe en tatovering, der er helt unik for dig!

espanalibido.com

Du vil gerne have din nye tatovering afspejler din smag, så gør det, du elsker, og hold øje med ting, der ville se godt ud på din krop.

Et andet godt sted for ideer – især hvis du allerede er forelsket i en tatovørs stilarter – er at se deres tatoveringsporteføljer. tatovørerne samler deres bedste værker og deres bøger alene er meget inspirerende!

Hvad er dit mål?

Ønsker du, at dine tatoveringer blot viser flotte illustrationer til visuel fornøjelse, eller vil du have dem til at betyde noget? Hvis du vil have dem til at betyde noget, hvor langt ned i din personlighed vil du gå? Vil du vise dine interesser, din tro, en vittighed eller et livsmotto?

Svarene på disse spørgsmål kan afgøre, om du leder efter et design eller et bestemt billede. Mange vælger at få tatoveret blomster, geometri eller tribal designs bare for kunstværket. Det tilføjer lidt flair til din hud.

Andre vælger billeder af religiøse figurer, vers af skrifter eller populære citater for at minde sig selv og andre om, hvad de tror på.

Andre har tatoveringer af tigre, krigere og drager for at vise deres styrke.

Nogle får andre tatoveringer af kranier, timeglas eller døds ansigter for at sige: “Jeg ved, det kommer, og jeg er ikke bange.” Der er også mange der får en tatovering af deres yndlings superhelte, filmkarakterer, videospil eller sportsholdets logo som et tegn på, hvor deres interesser ligger.

Hvem er det til?

Dette spørgsmål taler til placering såvel som tema. Hvis du vil have andre mennesker at se og beundre dit kunstværk, skal du placere det på dine arme eller andre synlige steder. Hvis du hellere vil holde det privat, er brystet det område, du vil se mest, mens du ikke udsætter det for andre.

Hvis du vil vise det, skal dit design være klart og let at se, hvis du helst vil undgå at folk kigger uhyggeligt på din krop, mens de forsøger at finde ud af, hvad din tatovering indeholder. Hold teksten kort og let at læse. Eventuelle billeder skal være store nok til at se detaljerne. Brug farve til at forbedre klarheden og skønheden i din tat.

Hvad er din stil?

Vil du have dit tatoveringsbillede til at være tegneserieagtigt eller realistisk? Sketched eller færdig? Skygget eller farvet? Abstrakt eller livlig? Uanset hvad du vælger, prøv at holde dem i overensstemmelse med andre tatoveringer, du får. Selv en samling af tatoveringer alt baseret på forskellige interesser kan skabe en fabelagtig collage, når de kombineres af en enkelt eller flere komplementære kunstarter.

Er du blevet inspireret?

Få 3 tilbud på din næste tatovering!