Tattoo Cover Up

Da der stadig bliver lavet flere og flere tatovering så bliver der også lavet tattoo cover up. Der kan være mange grunde til at ville dække sin tatovering. Det kan være slutresultatet ikke er som du håbede, eller at personlige forhold gør, at din tattoo skal ændres. Vi har samlet alt viden om tattoo cover ups, og du kan finde før og efter billeder her på siden.

tattoo cover up grim tattoo til blomster tattoo

Lever din tatovering ikke op til det du forventede?

At se din tatovering ikke komme ud som du forventede er utroligt skuffende. Du skal dog vide at du langt fra er den eneste der har oplevet dette. Det kan være forvirrende og sætte mange tanker i gang. Du har muligvis ikke en idé om, hvordan du slipper af med et uattraktivt tatoveringsdesign. Derudover kan det være frustrerende og du kan tænke på negative ting som at det var spild af tid, penge og kræfter. Måske tænker du at acceptere tatoveringen som den er, da det kan være svært at overskue at skulle igennem endnu et tattoo forløb.

Det er hårdt at få lavet en tatovering som man er utilfreds med, og det er endnu hårdere at skulle acceptere tatoveringen som den er. En tatovering som du måske havde glædet dig til at vise frem, føler du dig måske nu nødsaget til at skjule.

Hvad nu?

Du har fået en tatovering som du ikke er tilfreds med. Det sker. Nu skal du dog tænke på hvordan du kommer videre. Der er en række overvejelser du skal gøre dig omkring hvordan du kommer videre med en tatovering du er utilfreds med. Du kan vælge at acceptere den som den er, få den fjernet eller du kan vælge at få tatoveringen dækket – en tattoo cover up. 

Heldigvis er cover up tatoveringer ikke noget nyt, og mange tatovører har stor erfaring inden for denne tattooform. Du skal dog være forberedt på at cover up processen tager tid og vil koste dig yderligere penge. Prisen på en cover up tattoo afhænger af de samme faktorer som en normal tatovering – dog vil designet tage længere tid, da det skal flettes sammen med den tatovering du har på nuværende tidspunkt. Det kan også være at tatovøren vil anbefale dig at få laser fjernet en del af tatoveringen, som kan fjerne farverne en smule. Dette vil hjælpe en hel del på din nye tatovering.

Du kan læse mere om tattoo priser her.

Hvad er en cover up tattoo?

En cover up tattoo er en procedure hvor en tatovør dækker eller erstatter en tatovering som tidligere er blevet lavet, som nu ønskes fjernet. Det kan være billigere end at få fjernet tatoveringen helt.

Du kan også vælge at få dækket din tatovering hvis dit gamle tattoo design er ved at falme. Du kan vælge at få tegnet din tatovering op igen, eller du kan få en ny tatovering. Lette og falmede tatoveringer er forholdsvise nemme at arbejde med ved hjælp af mørk tattoo blæk

For at få udført en cover up tatovering så kræver det blot en idé og en aftale med en tatovør, hvor i sammen i detajler kan planlægge hvad der skal ske. Tatovøren vil hjælpe dig med at forstå hvad der kan lade sig gøre og hvad der vil være mest fordelagtigt i dit tilfælde. Dermed vil du få konkrete ting du kan overveje inden du sætter dig i stolen.

tattoo cover up sommerfugl

Tattoo Cover Up inspiration billeder

Se billeder herunder og find fede designs og inspiration til din egen cover up!

Vil du se flere billeder? Se vores side om tattoo inspiration her!

Skal du have lavet en cover up tattoo?