Tattoo Århus

Her er en oversigt over tatovører i Århus. På hver linje er der mulighed for at se deres anmeldelser, logo, tatovørens placering og et link til tatovørens kontaktside. Dermed kan du hurtigt danne dig et overblik over tattoo steder i Århus – og samtidig kan du kontakte tatovørne med det samme.

Her er en oversigt over tatovører i Århus. Oversigten viser tatovørens navn og anmeldelse. Ved at klikke på navnet kan du se yderligere detajler om anmeldelsen, og tatovørens placering. Her har du også mulighed for at komme ind på tatovørens kontaktside.

Mangler der en tatovør på listen? Skriv til os på vores kontaktside.

 

Hos Hr. og Fru Tattoo i Vibycentret ved Aarhus bliver tatoveringer ikke lavet på samlebånd. Her bliver der kredset om hvert enkelt motiv og hvert enkelt nålestik. Ønsker du en professionel udført tatovering som helt er din egen, så kig forbi shoppen. Vi har mange kunder, der tager turen fra eksempelvis Randers og Vejle for at få en flot tattoo lavet af en prisvindende tatovør med sans for detaljen.

Flying Needles Tattoo er en tattoo shop som laver custom tatoveringer i Aarhus.

Små tatoveringer – ca. 30 min: 500,- DKK.
Fast tattoo timepris: 700,- DKK.
En Heldags session (Varighed af 6 timer) 3600,- DKK.
Laser priser: Fra 300,- DKK.

Depositum på 300,- DKK. ved tidsbestilling. Dette modregnes ved endt arbejde.

Tattoo Aarhus

Tatoveringer er ligesom enhver anden vare derude på markedet. Der er det gode, det dårlige og det grimme – og så er der det fantastiske. Troværdige tatoveringskunstnere bruger ca. tre til fire år i lærlingeuddannelse på et registreret tatoveringsstudio. Ligesom enhver anden lærling skal de tjene deres afgifter, få kaffen og feje gulvet, før den professionelle skal dele sine forretningshemmeligheder. De har ikke lært udelukkende fra internettet eller på en kunstskole i en seks ugers kursus. Tro ikke på det, hvis nogen tilbyder det ovenstående, som deres tatoveringsoplysninger. De ved ikke, hvordan man tatoverer.  Baghave operatører har også udnyttet den stigende popularitet, som tatoveringer i øjeblikket oplever, i dagligdagen kendt som “Scratchers”, de er ansvarlige for den crappy tatovering på din kammerat, det er helt pletfuldt og forkert. Desuden handler det ikke kun om artisten selv. Din tatoverings erfaring vil være hos dig i lang tid, og der er mange elementer til en vellykket tatovering. I betragtning af at en tatovering er for evigt, og at anden chance er ekstremt begrænset, betaler det sig at tage sig tid til at finde den bedste tatovør i Aarhus, du kan. Se vores oversigt, forhør dig hos dine kammerater og vi er sikre på du finder den perfekte tatovør i Aarhus, til dine tattoo drømme.

Hvor skal man begynde at kigge efter en tatoveringsartist i Aarhus?

  1. Den nemmeste måde at finde en fantastisk tatovør i Aarhus på er at begynde at spørge rundt, tjekke de tatoveringer andre har, og spørg hvem der gjorde det. Uformelle samtaler er en af ​​de mest ærlige former for reklame. Folk er mere tilbøjelige til at fortælle dig om en dårlig oplevelse, før de giver dig en god en, så når du hører ros om en kunstner, noter du det.
  2. Besøg alle tatovører i Aarhus, som du overvejer. Undersøg studioerne. Hver kunstner har en portefølje af arbejde, som du kan gå igennem. Husk at dette er deres bedste arbejde, da ingen sætter deres muck ups i deres fotoalbum. Hæld over aktuelle tatovering magasiner og mapper, husk dog, bare fordi de er i et tatovering magasin indeks betyder ikke, at de er gode. Det betyder, at de lige har købt reklameplads på den pågældende side, bladet har ikke godkendt dem eller tjekket dem personligt. De fleste talentfulde kunstnere er nu online. Uanset om det er gennem deres studios hjemmeside eller deres egen personlige side. Se over Facebook, Instagram, Pinterest og tumbler – se hvad tatoveringsarbejde er på udstilling i deres online portefølje.
  3. Ligesom en bil, køb ikke den første du ser. Brug krafter på at lave en lille undersøgelse af tattoo steder i Aarhus. I betragtning af resultatet kan være en risikable tatovering, der varer en livstid, så vil et par timers efterforskning hjælpe dig på den lange bane.