Tattoo Aalborg

Her er en oversigt over tatovører i Aalborg. På hver linje er der mulighed for at se deres anmeldelser, logo, tatovørens placering og et link til tatovørens kontaktside. Dermed kan du hurtigt danne dig et overblik over tattoo steder i Aalborg – og samtidig kan du kontakte tatovørerne med det samme.

Oversigten viser tatovørens navn og anmeldelse. Ved at klikke på navnet kan du se yderligere detajler om anmeldelsen, og tatovørens placering. Her har du også mulighed for at komme ind på tatovørens kontaktside.

Find din tatovering i Aalborg her

House of Art Aalborg

Hyggeligt tattoostudio i Nørresundby.

The Boulevard Tattoo

Hyggeligt tattoostudio i Nørresundby.

Color Perception Tattoo Lounge

Hyggeligt tattoostudio i Nørresundby.

Find den rigtige tatovør i Aalborg

Hos Tattoo-priser, hjælper vi dig med at finde overblikket tatovører i Aalborg.

Hvis du tror, ​​at din hud kan tåle tatoveringer, så er det næste skridt at finde en sikker tatoveringsstudio, og det inkluderer også at tatoveringsartisten er kvalificeret. Tag dig tid til at besøge en eller flere tatoveringsstudier forud for tid, inden du forpligter dig til proceduren. Spørg venner, der har fået tatoveringer, om de havde en god oplevelse. For det meste regulerer sundhedsafdelinger tatoveringsstudier så sørg for, at den virksomhed, du overvejer, er certificeret. Alt i alt vil du sikre dig, at tatoveringsstudiet er meget rent. Tag et kig på gulve, arbejdsstationer og rundt omkring tatoveringsstudiet – sørg for, at alt ser rent, pænt og organiseret ud. Et beskidt arbejdsmiljø er et advarselsskilt, at tatoveringsartisten måske ikke er bekymret for renheden af ​​sit arbejde og værktøjer. Det er også vigtigt at kontrollere certificeringen af ​​tatoveringsartisten.

Andre tegn på at tatoveringsstudiet følger regler og forskrifter for sundhedsafdelingen er: Tattoo-kunstneren har iført latexhandsker, når han/hun tatoverer og har vasket hænderne, før de sættes på. Nålen, som tatoveringsartisten gør sig klar til at bruge på den næste klient, er i en uåbnet blisterpakke og bruges kun på den pågældende klient. Alle værktøjer er steriliseret inden brug og tatoverings kunstnerens arbejdsstation rengøres mellem hver tatoverings session.

Mød tatovøren i Aalborg

Erfaring er meget vigtig, når det kommer til at vælge en kvalificeret tatoveringspartner. Tag et kig på kunstnerens portefølje for at sikre, at du kan lide stilen og kvaliteten af ​​tatoveringerne. Spørg, hvor længe han/hun har tatoveret, hvilken uddannelse han har modtaget, hvis han har udført en lærlingeuddannelse under en anden tatoveringskunstner, eller har en grad i kunst. En kunstgrad er ikke er nødvendighed, men den kan tale med personens talent og erfaring. Spørg om certificeringer – mange tatoverings kunstnere vil have en certificering i blodbårne patogener, hvilket betyder at de har uddannelse i, hvordan infektioner overføres gennem blodet og måder at forhindre det på at ske. Før du giver en tatoveringskunstner et fremskridt, skal du bare huske, at den vigtigste del af at få tatoveringer ikke vælger det rette kunstværk til din hud, men snarere at beskytte din hud mod infektion og andre komplikationer.

Oversigt over tatovører i Aalborg på tattoo priser