Tatovering

Tatovering – Alt du skal vide om tatoveringer!

Hos Tattoo-Priser ønsker vi at hjælpe dig med din næste tatovering. Vi har samlet de mest stillede spørgsmål om tatoveringer på denne side. Hvis du leder efter inspiration kan du finde det på tattoo inspiration, hvis du leder efter tatovører kan du finde dem i vores tattoo oversigt.

Hvis du har nogle spørgsmål om tatoveringer som ikke besvares på denne side, vil vi gerne høre fra dig! Vi håber du finder det du søger hos os.

Hvad er en tatovering?

En tatovering er en form for kropsmodifikation, eller kropsudsmykning/kropsdekorereing hvor et design er lavet ved at indsætte blæk, farvestoffer og pigmenter, enten uudslettelige eller midlertidige, ind i huden for at ændre hudens pigment. Kunsten at lave tattoos er tatovering.

Tatoveringer falder ind i tre brede kategorier: rent dekorative (uden specifik betydning); symbolsk (med en særlig betydning relevant for dig som har tatoveringen); billedlig (et billede af en bestemt person eller en genstand). Derudover kan tatoveringer bruges til identifikation som øre tatoveringer på husdyr som en form for branding.

Hvor stammer tatoveringer fra?

Siden tidernes morgen har vi mennesker dekoreret vores kroppe med farver og mønstre og det gør vi stadig til den dag i dag! Faktisk så har tatoveringer aldrig været så populære som nu!

Ordet tatovering, eller tattoo, stammer fra Tahiti hvor den britiske opdagelsesrejsende James Cook mødte den lokale befolkning på øen mellem 1768-1771, og beskrev deres specielle kropsudsmykning.

De lokale kaldte denne kropsudsmykning for ”tatau”, og dette har inspireret den moderne kunstform at dekorere vores kroppe med motiver. Selve ordet tatau kommer enten fra ordet ’tatata’, der betegner hammerens slag på et tatoveringsredskab, eller ’tatu’, der kommer fra malaysisk og betyder sår.

tatovering af drømmefanger på en kvindes ryg

Hvilken tatovering skal jeg have?

Det kan være svært at finde ud af hvilken tatovering du skal have. Det vigtigste for dig er at du vælger noget du er glad for, da en tatovering er noget du har længe! Der findes rigtigt mange hjemmesider på nettet som kan hjælpe dig med at finde ud af hvilken tatovering du skal have. Vi har også en side hvor vi har samlet en masse billeder som måske kan inspirere dig! Se vores tattoo inspiration her.

Du kan også kontakte en tatovør og snakke om et custom design – dvs. et design som tatovøren laver baseret på en ide du har! Du kan finde kontaktinformationer i vores tatovør oversigt. Det kræver blot at du har en ide. Start med at se på tatoveringer som andre har lavet. Det haster ikke at få en tatovering! Vi anbefaler at du bruger god tid på at finde frem til et design eller en ide som vil gøre dig glad i længden.

Hvor mange får lavet tatovering i Danmark?

Det skønnes at der er omkring 600.000 mennesker med en eller tatoveringer i Danmark. Det betyder at ca. 15% af befolkning har en tatovering. Samtidig har det aldrig været så populært som nu, så de tal forventes kun at stige de næste år.

Hvad koster tatoveringer?

Vi har samlet alt information om tatoverings priser her.

Tatovering hvor gør det mest ondt?

Vi har samlet alt information om smerte og hvor gør mest ondt at få en tattoo her. Læs alt om smerte og tatovering her.

Må du tatoveres hvis du er under 18 år?

Nej, det er ulovligt i Danmark. Hvis en tatovør tilbyder dette så pas på, og lad være med at blive tatoveret hos vedkommende. Du ved ikke hvilke andre regler tatovøren ikke følger og det kan betyde infektion eller det der er værre når tatoveringen er udført. Vent til du er 18 år gammel og bliv tatoveret ved en registreret tatovør.

Hvilke regler er der ved tatoveringer?

Vi har samlet alt om tatovering regler her.

Hvor store kan tatoveringer være?

Tatoveringer kan være så store, eller fylde så meget som du har lyst til! Nogle får lavet tatoveringer der dækker hele kroppen, og nogle får blot nogle små tegn. Vi har lavet dette skema i Tattoo-Priser som vi bruger til at vurdere den ønskede størrelse på en tatovering når vi skal indhente tilbud fra tatovører.

Størrelsesguide - oversigt over tatoveringer

Er tatoveringer farlige?

Ja tatoveringer er farlige hvis du ikke får lavet din tatovering ved en registreret tatovør.
Vi fraråder alle former for hjemmetatoveringer! Samtidig skal du altid se efter ved tatovøren om vedkommende bruger rent udstyr og om stedet ser ud til at være sterilt. Hvis du er den mindste smule i tvivl så find en anden tatovør.

Du skal aldrig være bange for at spørge tatovøren om noget du er i tvivl om. Hvis tatovøren er ordentlig, så vil han eller hun glædeligt besvare dine spørgsmål. Men hvis du overvejer at få lavet en billig tatovering ved en ikke-registreret tatovør så husk: Gode ​​tatoveringer er ikke billige og billige tatoveringer er ikke gode. Derudover er det ikke til at sige hvilke skader en ikke-registreret tatovering kan påføre dig! Så det er meget farligt!

Tatovering når man er syg?

Det er generelt en dårlig ide at blive tatoveret hvis du er syg, eller lider af en kronisk sygdom da dit immunforsvar er svækket arabmenhealth.com. Du skal være forsigtig, hvis du har sukkersyge eller har nedsat immunforsvar af anden grund.

Det er altid en god ide at spørge din læge, hvis du er i tvivl.

Tatovering når man er gravid?

Det er en dårlig idé at lade dig blive tatoveret, hvis du tænker på at blive gravid eller hvis du er gravid. Er du tvivl, så spørg din læge.

Overvejer du at få en tatovering?

Gode råd til dig der overvejer at få en tatovering:

  • Hvis du er i tvivl om at få din tatovering, så lad vær! Det er bedst at være sikker og så minimere du også chancen for at du fortryder senere.
  • Gode tatoveringer koster! Spar op og vent til du har råd i stedet for at vælge en billigere løsning. Det vil kun gavne din tatovering.
  • Det er din tatovering og dit motiv. Folk kommer til at kommentere på din tatovering men det er dig der går med den. Sørg for at være indforstået med dette, og sørg samtidig for at vælge noget som DU er tilfreds med og noget som gør DIG glad. Du er vigtigst og dine motiver og tatoveringer skal være dine valg!
  • Det gør ondt at få en tatovering ja – du kan læse mere om tattoo smerte her.
  • Du kan starte med en lille tatovering, eller prøve en midlertidig tatovering som dækker over det sted du gerne vil tatoveres. Så kan du prøve at se hvordan det føles før du får lavet en permanent tatovering!

Kontakt Tattoo-Priser.dk

Hvis du har nogle spørgsmål om tatoveringer som ikke besvares på denne side, vil vi gerne høre fra dig! Skriv til os på kontakt@tattoo-priser.dk eller udfyld denne kontaktformular:

Vi håber du finder det du søger hos os.

[contact-form-7 404 "Not Found"]