Midlertidig tatovering

En midlertidig tatovering, også kaldet en falsk tatovering, er en tatovering som du har i en kort periode. En midlertidig tatovering kan være en rigtig god oplevelse hvis du ønsker en ny tatovering, men gerne lige vil prøve din ide af først.

Du kan også få en midlertidig tatovering til en sjov lejlighed eller bare fordi du har lyst.

Det er en rigtig god ide at prøvekøre en tatovering. Se vores størrelsesguide og se hvilken midlertidig tatovering du skal have. Så kan du få en ide om tatoveringens omfang – og dette vil hjælpe dig frem til din endelige tattoo.

 

Få 3 tilbud på din næste tatovering her!

Hvor længe varer midlertidige tatoveringer på huden?

Midlertidige tatoveringer varer cirka 3-7 dage afhængigt af størrelsen og placeringen af ​​tatoveringen. Midlertidige tatoveringer holder længere, når de anvendes på et kropsområde, som ikke gnides ofte. For at få det meste ud af din tatovering skal du sørge for, at din hud er tør og fri for olie, lotion og makeup, da midlertidige tatoveringer passer bedst til ren, tør hud. Prøv at vælge et glat, hårfrit hudområde, der ikke foldes eller strækker sig for meget, når du bevæger dig. Midlertidige tatoveringer kan let fjernes med en smule sprit, håndrenser, babyolie eller endda med et par strimler af gennemsigtig husholdningstape. Ellers kan du vente til naturlige gnidninger gør at den falder af.

 

Midlertidige tatoveringer på tattoo-priser.Hvordan sætter du midlertidige tatoveringer på?

Midlertidige tatoveringer er hurtige og lette at sætte på din hud. Følg disse steps for at sikre dig de sidder ordentligt:

  1. Alt hvad du har brug for er vand. Det første du skal bruge er vand, og det er faktisk også det eneste.
  2. Sørg for at området hvor du vil sætte tatoveringen er rent, tørt og fri for lotion, olier og makeup.
  3. Fjern først det klare, beskyttende plast.
  4. Tryk derefter tatoveringen fast på din hud med designet nedad. Husk at sørg for at vende designet ordentlige!
  5. Hold en våd klud bagpå tatoveringen, tryk ned og sørg for at papiret bliver gjort grundigt våd.
  6. Vent herefter 30 sekunder, og træk langsomt papirunderlaget af.
  7. Skyl forsigtigt billedet med vand for at få de bedste resultater, og lad den midlertidige tatovering tørre, før du rører eller dækker hudområdet med tøj.

Oftest vil der også være små instruktionsguides bag på de midlertidige tatoveringer!

 

 

Er midlertidige tatoveringer farlige for din hud?

Størstedelen af midlertidige tatoveringer har ingen fare for din hud. Hvis du oplever rødmen eller ildebefindende efter du har sat en midlertidig tatovering så sørg for at fjerne den hurtigst muligt. Chancen for dette sker, er dog virkelig lille – så du kan fint prøve flere midlertidige tatoveringer.